nl-NLen-GB
Waar kunnen wij u mee helpen? How can we help you?
Search
Contact

Aranka de Voogd

Advocaat

rechtsgebiedenregisterVanaf 2016 mag ik mijzelf met trots advocaat noemen. Een veelzijdig vak waar je als adviseur preventief geschillen mag voorkomen, onderhandelen, contracten opstellen, maar ook waar je voor de rechter jouw cliënt vol overtuiging mag verdedigen. Vanaf mijn eerste dag stapte ik in het “nieuwe” arbeidsrecht, de WWZ, en mocht ik ervaren hoe breed het arbeidsrecht daadwerkelijk is. Van individuele tot collectieve ontslagen, de zieke werknemer, arbeidsvoorwaarden, concurrentie- en relatiebeding, loonvorderingen, fusies en overnames en ga zo maar door. Het arbeidsrecht gaat niet alleen maar over problemen, maar ook zeker over oplossingen.

Zowel werkgevers alsook werknemers sta ik graag bij. Dit maakt dat je de belangen vanuit beiden zijden niet uit het oog verliest en daarmee ook escalaties kunt voorkomen en tot het beste resultaat kunt komen. Niet alleen gedegen juridische kennis is daarbij van belang, maar vaak ook een praktische aanpak.

De beste oplossing voor mijn cliënt, dat is waar het om draait!

Aranka de Voogd heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het hoofdrechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact met Aranka