nl-NLen-GB
Waar kunnen wij u mee helpen? How can we help you?
Search
Contact

Lawrence van Woensel

Advocaat

Sinds 1997 ben ik advocaat. Nadat ik de Post Academische Leergang Arbeidsrecht [PALA] heb voltooid, heb ik mij verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Als advocaat [bestuurder/aandeelhouder] ben ik de afgelopen jaren aan gerenommeerde middelgrote advocatenkantoren verbonden geweest. Per 1 april 2017 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als samenwerkingspartner van NOVO-advocaten.
Ik richt mij op het oplossen van ondernemersvraagstukken, het opstellen en toetsen van arbeidsovereenkomsten/reglementen en adviseer en procedeer over onderhandelingen over afvloeiingsregelingen [sociaal plan] en individuele en collectieve ontslagen, medezeggenschap en [statutair] directeur.
Ik ben nauw betrokken bij de specialisatieverenigingen als secretaris van de Vereniging Arbeids Advocaten Nederland [VAAN] en als bestuurslid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten arrondissement Breda / 's-Hertogenbosch [VAR].


Met 20 jaar ervaring als faillissementscurator en met een brede ondernemingsrechtelijke interesse, ben ik de ideale sparringspartner voor ondernemers.
U zult in mij betrokkenheid herkennen. Verder denk ik snel, praktisch, in oplossingen en ben ik gericht op het resultaat.
Als advocaat is het van belang dat je kennis deelt en daarom geef ik regelmatig seminars en [inhouse] workshops en ben ik actief in verschillende netwerken.


Sinds 2019 ben ik ook MfN-registermediator , waarbij ik arbeidsconflicten en zakelijke conflicten begeleid.


Lawrence van Woensel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten arbeidsrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van de registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact met Lawrence