nl-NLen-GB
Waar kunnen wij u mee helpen? How can we help you?
Search
Contact

Maaike Meinhardt

Advocaat

Na mijn studie in Nijmegen ben ik in 2001 advocaat geworden bij een groot kantoor te Nijmegen in de sectie arbeidsrecht. In 2006 heb ik de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond. Na 10 jaar advocatuur koos ik voor verandering en heb ik de verkorte opleiding tot rechter gevolgd bij de rechtbank Breda, om na een jaar toch weer te kiezen voor de advocatuur, bij een arbeidsrechtkantoor te Breda. Daar heb ik voornamelijk grote werkgevers met een professionele HR afdeling geadviseerd, als sparringpartner gediend en geprocedeerd. Ik verzorgde regelmatig presentaties en workshops om mijn kennis over het arbeidsrecht binnen deze organisaties te delen en met het idee dat voorkomen beter is dan genezen. Ook werknemers met bijzondere arbeidsrechtelijke problematiek heb ik graag bijgestaan.

Verdere ontwikkeling als advocaat heb ik gezocht in het zelfstandig ondernemerschap, samen met gelijkgestemden, en gevonden als samenwerkingspartner van NOVO advocaten.

Als specialist zorg ik voor juridische duiding van uw probleem en snelle analyse om tot het voor u beste resultaat te kunnen komen. In mijn dienstverlening staat een prettige samenwerking met u als cliënt gebaseerd op vertrouwen voorop en daarin kunt u van mij oprechte interesse, deskundigheid en doortastendheid verwachten.
Maaike Meinhardt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het hoofdrechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Contact met Maaike