nl-NLen-GB
Waar kunnen wij u mee helpen? How can we help you?
Search
Contact

Tarieven

Daarover zijn wij graag duidelijk

Vooraf duidelijkheid. Dat is prettig, zeker als om de financiële kant van onze dienstverlening gaat. Het eerste gesprek is kosteloos. Wilt u weten wat uw zaak u ongeveer gaat kosten? Dan krijgt u van ons vooraf een kosteninschatting. U weet dan direct waar u aan toe bent. De kosteninschatting wordt berekend aan de hand van onze uurtarieven. Ons uurtarief bedraagt € 195,-- excl. btw. Verder rekenen wij geen kantoorkosten of andere onverklaarbare kosten. Liever een 'fixed fee'? Dat kan uiteraard ook!

Ook als u verzekerd bent bij een rechtsbijstandverzekeraar zoals bijvoorbeeld ARAG, DAS of Achmea kunnen wij u helpen. In veel gevallen heeft u recht op vrije advocaatkeuze en kunnen de kosten worden verhaald op u verzekering.


Wenst u te allen tijde gebruik te kunnen maken van onze kennis en advies? Dan is het NOVO HR telefoonabonnement ideaal voor u. Zo heeft u voor een vast bedrag per jaar, onbeperkt telefonisch juridisch arbeidsrecht advies. En er zijn nog meer voordelen verbonden aan het abonnement, zoals een gratis kennismaking en Legal Scan, gratis deelname aan ons webinars en seminars. Daarnaast komen wij 2 keer per jaar bij u op locatie langs om uw lastige dossiers te bespreken en krijgt u, indien het nodig is, 10% korting op ons reguliere uurtarief. Hieronder treft u een overzicht aan van de prijzen.


Het NOVO HR telefoonabonnement!
Abonnementsprijs per jaar*

Zzp-er € 300
1 tot 10 werknemers € 350
11-20 werknemers € 450
 21-50 werknemers€ 600
51-100 werknemers € 700
101-250 werknemers € 850
250+ werknemers € 1.250

* Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Wilt u meer weten? Vraag ons naar de voorwaarden en wij voorzien u graag van een passende offerte, specifiek gericht op uw wensen.
Neem contact met ons op